Aflysning/ændring af afterparty på Chilifestival

Vi er desværre kommet i den kedelige situation, at det ikke er muligt at få leveret maden til afterparty, til et så lille antal deltagere som vi bliver i år.

Derfor vil vi naturligvis tilbagebetale det fulde indbetalte beløb til dem som har købt billet.

Det er ikke muligt med så kort varsel at lave en ny madaftale.

Hvis der er interesserede nok til at vi laver en bestilling hos det nærmeste pizzaria, drikker øl, vand, vin og hygger med hinanden, så vil vi meget gerne det.

Hvis du har købt afterpartybillet(er) – vil vi derfor nu bede dig om at skrive to nedenstående ting tilbage, som svar på den kvitteringsmail du tidligere har modtaget.

Når vi har fået svar fra alle, vurderer vi om vi afholder noget om aftenen – eller aflyser helt.

  1. Hvilken form for tilbagebetaling ønsker du: MobilePay (og hvilket nummer) eller bankoverførsel (hvilket reg + kontonr).
  2. Er du interesseret i at blive og spise pizza (vi indsamler betaling og bestiller på dagen) og ellers gennemføre afterparty med hygge og lidt til halsen – eller ønsker du ikke at deltage.

Vi er meget kede af at være endt i denne situation, men må nok erkende at dette ikke er det tilløbsstykke som det var engang.

Triste hilsener fra Bjarne og Vivi

Tider på programmet, masser af hygge ude og inde.

Vi har nu sat tiderne på programmet for dagen og håber at rintig mange af jer vil have lyst til at ‘hænge ud’ hele dagen og enten deltage eller være tilskuer til de forskellige events.

Lige som sidste år vil vi have sat vores chili-røde telte op udenfor sammen med en masse stole og borde. Her vil der være mulighed for at snakke med de mange andre chili-intereresserede gæster, spise gode sager fra madvognen og drikke forfriskninger fra øl- og sodavandsbaren. I år har vi noget super cool musik et par gange i løbet af dagen og der vil være vandskåle som de firbenede venner kan slukke tørsten i.

Indenfor er alle boderne med lækkerier sat op – her er der også et hyggeområde og man kan lunte rundt i sit eget tempo og deltage i det som man har lyst til.

Det plejer at være drønhyggeligt. Chilifolket er meget snakkesaligt og der er altid masser af hygge og mange gode grin.

Chili Klaus underholder på årest festival

Vores gode ven Chili Klaus vil underholde i løbet af dagen på festivalen (tidspunkt kan ses i programmet når dagen er lidt tættere på).

Hvad underholder han med….ja, det må du da lige komme forbi festivalen for at se. Det plejer at være sjovt og hyggeligt for børn i alle aldre 5 – 95 år.

Kom frisk og vær med.