Afterparty

Årets tema: All American BBQ

Fra kl 19 til ca 01 holder vi et lille afterparty med lækker mad, drikke og hyggesnak, samt godt musik på anlægget.

Den flotte buffetmenu står Køkkenpiraterne igen for og med i prisen får du nedenstående menu + kaffe. Drikkevarer køber du selv i baren.

Afterpartyet er altid en hyggelig aften med masser af chilisnak, hvor både gengangere og nye deltagere kan hhv. genopfriske bekendskabet og lære nye skønne mennesker at kende. Måske har man allerede stiftet bekendskab med hinanden i løbet af dagen – chilifolket er meget snakkesageligt og selkabeligt  🙂

Maden vil være passende krydret med bl.a. chili, på en måde så der er godt med smag, men også så alle kan være med.

Buffetmenu:

  • kommer når tiden nærmer sig

Herefter dessert:

  • kommer når tiden nærmer sig

…og en kop kaffe til dem som måtte ønske det.

Pris: kr 245,- pr person

For at tilmelde dig, udfylder du nedenstående formular. Du vil herefter modtage en mail med et kontonummer, som du straks indbetaler beløbet på. Du får en kvitteringsmail når vi kan se at pengene er gået ind – samt billet til print, hvis det er en gave.

Når du møder op til festivalen, siger du i døren, der hvor du køber din indgangsbillet, at du er tilmeldt afterparty – og du får så et særligt armbånd som giver adgang om aftenen. Har du fået en billet på print, så viser du den.

Hvis billetten skal bruges som gave, så skriv det i beskedfeltet, sammen med navn på den som den er til. Så sender vi en med navn på (PDF) som du kan printe og give til vedkommende.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 2 september

Billetter refunderes ikke ved framelding. Du er velkommen til at overdrage din billet en anden, hvis blot du informerer os om navnet på vedkommende.

Der er i øjeblikket 17 tilmeldte – sidst opdateret 18/8 2018


 

 

Print Friendly, PDF & Email