Praktisk info

Chilifestival 2017 foregår i år lørdag d. 2 september kl. 10.00 – 17.00 i Rimmerhus Forsamlingshus.

Adressen er: Abildrupvej 12, Rimmerhus, 6920 Videbæk

Festivalen vil blive afholdt i og omkring forsamlinghuset, sådan at madboder og evt. boder med store/tunge ting er udenfor og andre boder indenfor. Der vil være mulighed for køb af drikkevarer både ude og inde.

Forsamlingshuset har toiletter, handicaptoilet og puslebord hvis der skulle være helt små deltagere med. Der vil være borde og stole indenfor i en af salene, hvis man trænger til et lille hvil – eller ønsker at sidde ned og spise.

Vi har været så heldige at få lov til at låne en grund ca 100 – 200 m. fra forsamlingshuset, hvor jer som gerne vil overnatte efter festivalen/afterparty må sætte jeres telt/campingvogn op.

Der er også mulighed for at bruge toilet i løbet af natten.

Skulle nogen afjer som kommer langvejsfra have lyst til at campere der allerede fra fredag, så er det også tilladt. Da dette vil være gratis for jer, (både fredag og lørdag), håber vi at evt. fredagscampister vil give en hånd med ift. lidt praktisk arbejde – vi lover at det ikke er meget i år 🙂

Vi er meget afhængige af at I afleverer området og toiletter i pæn stand, hvis vi skal have lov til at bruge det igen næste år – så behandl det som var det jeres eget, støj ikke unødvendigt og gå ikke ind i de lokaler hvor der er afmærket at I ikke må være efter at afterparty er slut – så er alle glade.

Print Friendly, PDF & Email