Saucekonkurrence

Så er det tid til at gå i køkkenet og kreere årets vindersauce til Chilifestival 2017.

Reglerne er som følger:

  1. Saucen skal være hjemmelavet (af dig selv)
  2. Opskriften skal være din egen
  3. Du skal aflevere mindst 1 liter inden kl 11 på selve dagen (inde i lokalet med boderne)
  4. Publikum smager nu på alle de indleverede saucer og stemmer på deres favorit.
  5. Vinderen offentliggøres på dagen (tidspunkt følger) og senere her på siden.
  6. Kun de 3 øverst placerede saucer offentliggøres ved navn
  7. Hvis du ønsker din sauce delt med andre her på siden, kan du sende opskriften som svar på den bekræftelsesmail du får når du tilmelder dig. Du må gerne sende den efter festivalen.

Deltagere i årets saucekonkurrence og navnene på deres saucer er:

  • Betina Enevoldsen – Ghost Busters
  • Martin Bjergvang – Hot Sunrise
  • Kristina Maretti – Den smager af mere

 


Tilmeld dig her senest d. 31 august

Print Friendly, PDF & Email