Saucekonkurrence

De tre vindersaucer 2018 var:

  1. Nanna Svendsen: Gul Feber
  2. Jakob Vildsen Svendsen: Gul chili
  3. Marianna Christiansen: Que chulo!

 

Stort tillykke med flotte placering til alle 3 og selvfølgelig især til Nanna som fik suverænt flest point fra publikum  😀


Hvis du har lyst til at deltage i årets saucekonkurrence kan du melde dig til via formularen her nederst på siden. Saucerne vil blive smagt af publikum på festivalen i løbet af dagen, kl 11.00 – 15.00, og det er publikum som stemmer på årets sauce.

Kl. 15.15 vil årets vinder blive offentliggjort – og der er præmie at vinde  🙂

En ‘sauce’ kan være en chilisauce af en slags, en salsa, en ‘dressing’ eller lignende. Det skal være noget som man vil bruge som en slags dyppelse, noget man drypper på maden,  marinade eller andet i den stil. Den kan være sød, syrlig, salt, krydret – du bestemmer. Den SKAL indeholde chili – hvor meget er op til dig. Der skal indleveres minimum 1 liter og den skal indleveres i boden med saucesmagning inden kl. 10.30. Du skal også være til stede når vinderen bliver udnævnt. Hvis vinderen ikke er tilstede vil præmien tilfalde den næste i rækken. Saucen skal være lavet af den person som tilmelder den, den skal være egen opskrift og man kan stille op med én sauce.

Efter festivalen vil top 3 blive offentliggjort her på siden.

Du kan tilmelde dig til og med torsdag d. 6 september.

Årets deltagere er:

  • Tina Ellegaard Poulsen: Rh(Chili)Pos.
  • Hans Bjerrum Andersen: saMOA sour sauce
  • Jean Robert Møller: Familien Møllers Habanerosauce
  • Annie Zilmer Ehrenreich: BOC passion
  • Annika Holm: Autumn Fantasy
  • Nanna Svendsen: Gul Feber
  • Omar Meddeb: Phantom
  • Jakob Vildsen Svendsen: Gul chili
  • Marianna Christiansen: Que chulo!
  • Kristina Maretti: Frifelt sovs
  • Steen Bleshøy Andersen: Kondicykel

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email