Volf Duo spiller på Chilifestival om eftermiddagen

I år kan vi byde på cool livemusik på Festivalen om eftermiddagen, hvor pragtfulde Volf Duo vil underholde ad 2 omgange.

Det er Henrik og Mads som kigger forbi og underholder, imens du nyder god mad og kolde øl/vand – det bliver helt perfekt.

Check deres website og lyt med op hvad der venter dig på dagen.

Pressemeddelelse:
Volf Duo – lidt bedre end andre gode duoer
Henrik Volf er efterhånden ikke længere bare en midtjysk entertainer, men en institution i dansk underholdning. Med 90 % overskud – 10 % selvironi og 100 % gang i den”, flyver Volfen stærkere og højere end nogensinde. Listen er lang, men værd at nævne er, at Henrik Volf – som den ene halvdel af Volf Duo i 2005 indtog 3. Pladsen i TV2 programmet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i voksensang. I 2006 opnåede duoen 5 uger på dansk toppen i DR og i 2007, toppede de hitlisten med en 1. Plads på tv2´s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen”. Siden har de hærget de fleste af de danske lokalstationers hitlister med selv samme nummer.
Skal opleves live og aldeles
Hitlister, radio og tv optræden har rykket hårdt i den midtjyske sanger og guitarist de sidste år, men alt dette er kun en genvej til det egentlige; Live on stage. Og har du været til en koncert med Henrik Volf i spidsen, så ved du, hvad der tales om. Med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk showbizz, formår Henrik Volf at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i danmark. Oliver Engqvist
Med sig har Henrik Volf – den unge opadgående komét Oliver Engqvist, – som ligeledes spiller med bla. Sanne Salomonsen, Rugsted & Kreutzfeldt, Ida Nielsen (Prince), Rasmus Walter mv.
Værsgo og skyl – festen er i gang! Yderlig information: VMP Booking – 4089 1016

Print Friendly, PDF & Email